Zár az égbolt

2011. január 19-ével a Fűben alvás jobblétre szenderülésbe oldódott, és 19 hónap éberkóma után megszűnt aktívnak lenni. Ezt úgy írom le, mintha mekkora jelentősége lenne, de azért valamennyi van neki, leginkább nekem.
További ügyködéseim a Légypapíron. Jó éjszakát.

2010. május 11., kedd

Cióka! Ismizz meg!

A következő bemutatkozó szöveget a myvip randi segítségével állította elő valami istenbenézte ribanc. Nem fikció.
Cióka mióka cicukám! 1 areeebareee csajszika vagyok (...állítólag - am NO EGO^^) nah de most komcsin... ühm...cejetek shoppingolni, vagyis IMÁDOK^^, főleg az én drága cuncikáimmal Barbival, Jázminnal, Bubuval és Tüszikémmel:))))(nadddooon cejizzem őkeeeet:))) cejetek még bulizni, pörögni (nadon pörgős vagyok állítólag).. cejetek ismizni is, cejetem a rendes normi emberkéket...nah és nem birom az olyan rámenős tapló gyökér pasikat akik egyből camsexelni vagy mit tudom én mit akarnakˇ^... van egy arcsii kiskutyum akit csak micikének hívok, meg egy mindentmegérő hörcsibörcsikém...:) hümhümm zümzümmm azt hiszem mostanra ennyi nem is tudom már mit írjak, ha megakarsz ismizni csak rajta... cuppika^^

Mármost, szerintem az ilyeneket fajfenntartásunk szent céljának kellene masszívan és állandó jelleggel alárendelni, másra azt hiszem nem jók. Bár a selejtes gének miatt ez még ártalmas is lehetne közösségünkre nézve, így utolsó, társadalomba illeszkedési lehetőségként marad a jóöreg pornóipar vagy a prostitúció. Még a tőke is forogna. A hörcsögök is meglennének nélküle, ebben biztos vagyok.

3 megjegyzés:

  1. Ennek az ifjú hölgyeménynek 3 dologra lenne szüksége szerintem. Először is egy logopédusra, mivel egyértelmű problémái vannak néhány betűvel/hanggal, például az SZ betűvel. Vagy lehet hogy kivágták a nyelvét? A másik egy patkolókovács, mivel komoly repedt sarokkal küzd, illene egy patkó a kicsi talpackájája. A harmadik pedig egy vízió a világvégéről és a nyomorgó, éhező túlélőkről, hogy egy életre elfelejtse azt a k*va shoppingolást! Ezek után halvány remény lenne, hogy be tud illeszkedni abba a társadalomba, ami egyébként meg tele van hozzá hasonló abberált fogyasztóval, szóval végülis mindegy... Neki... Is... :)

    VálaszTörlés
  2. :D ja.
    Mellesleg szegény hörcsibörcsik :(

    VálaszTörlés
  3. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés