Zár az égbolt

2011. január 19-ével a Fűben alvás jobblétre szenderülésbe oldódott, és 19 hónap éberkóma után megszűnt aktívnak lenni. Ezt úgy írom le, mintha mekkora jelentősége lenne, de azért valamennyi van neki, leginkább nekem.
További ügyködéseim a Légypapíron. Jó éjszakát.

2010. augusztus 13., péntek

Torzonborz

És persze ott voltunk amikor eztet bejelentették. Norvégul. Milyen gyatra a nyelvtudásunk, mi csak halandzsázást halottunk ebből. Vagy ami még ennél is szörnyűbb, milyen részegek lehettünk, hogy még a halandzsázásra sem emlékszek. Pedig egy norvégul káráló eszement zenész feltűnt volna, most szólj hozzá Herr von Zichy m'colleague. Na és persze szerelmes bhrátim ti mind, főleg nagy rajongók - ismételten Herr von kedves barátom- van ennek valami alapja? Avagy toalettkacsa nyárson a hír? Mert akkor ideje lenne felnyársalni. A hídverő jelentkezik szolgálatra mon commandant. Amúgy mekkora lenne ha mégis lehetséges lenne a vadonatnew kedélyeket borzoló formázion; ki ne hallgatná meg az apokalipszis lovasait a komlói uránbányában? És Kovi barátom minden bizonnyal velem együtt széles kárörvendő vigyorral gyönyörködne a sok alterfan elnyűtt, eltorzított-borzított ábrázatán midőn fecskék helyett kecskék repülnek a a színpadon. Indulhat a Discussio szerelmes bhrátim, ropogjanak a billentyűk akadjon ki a kommentmérő (ami 4 űllandó olvasó mellett kisebbfajta csodatétel lenne). Vittorio vétel vége mondieu adieu.

3 megjegyzés:

  1. Hát ez elég szar lett :D derég írtam

    VálaszTörlés
  2. Én mindenesetre jót nevettem. Magán a híren főleg....:P(bár volt egy olyan megérzésem, hogy nem ez az utolsó kispál búcsúkoncert :P )

    VálaszTörlés
  3. kétfarkú kutyapárt! tőlük ez a megszokott? :D

    nyársalhatunk, bizony... csak ne a Rajschéknál, mert az éjszaka közepén megint berontok részegen a nagyanyjához :DD úristen de égő, tiszta szégyen :S

    VálaszTörlés