Zár az égbolt

2011. január 19-ével a Fűben alvás jobblétre szenderülésbe oldódott, és 19 hónap éberkóma után megszűnt aktívnak lenni. Ezt úgy írom le, mintha mekkora jelentősége lenne, de azért valamennyi van neki, leginkább nekem.
További ügyködéseim a Légypapíron. Jó éjszakát.

2010. szeptember 18., szombat

Maison de Santé 1

Jobb jós Árnyak
Merthogy mivel ősz, milyen fasza dolog lenne az élethez való iskolánkat megnyitni; íme kérem egy nullakredites kritériumkurzus ami nélkül nemhogy diplomát, de Rochelle County golfklub tagságit sem adnak. Úgyhogy művelődjünk kedves gyerekek... Mai előadónk: Lady Erika of Bukov
Kedves gyerekek; a mai nap éjjele során szerény szimpóziumunk közepette a következő témákról eshetne szó: a megvilágosodás effektus, azaz a hülyék kánaánja. Na azért annyira nincs bajunk nekünk ezzel, csakhát vannak bizonyos területei az életnek ahol többet árt mint használ. Miért árt a megvilágosodás? Hirtelen felcsillan a fény és akkor és akkor ... és akkor. hát igen. Akkor megvakulunk elftársak. Kellett nekünk kimenni a fényre. No de ezen a ponton túl a metafora értelmetlen, maradjunk hát az igazságnál. Az igazság az, hogy aki megvilágosodik, az hajlamos feltétlen híve lenni megvilágosodása tárgyának, holott az újdonság felé az attitude legyen egyensúlyban az érdeklődés, a kíváncsiság, és a szkepticizmus szentháromságának jegyében.

2 megjegyzés:

  1. Előre hoztam az időben :P

    Azt mondanám, ez nincs befejezve. Az egész post egy bevezető szöveg, vagy ahogy mi hívjuk: lead
    Még olvasnám tovább, lehetne kifejteni, példálózni meg ilyesmik.

    Meglátás: a hülyék kánaánja nekem elég durva kifejezés, általánosítja és degradálja a megvilágosodás fogalmát.

    VálaszTörlés
  2. na igen valszeg ezért nem postoltam anno :D

    VálaszTörlés