Zár az égbolt

2011. január 19-ével a Fűben alvás jobblétre szenderülésbe oldódott, és 19 hónap éberkóma után megszűnt aktívnak lenni. Ezt úgy írom le, mintha mekkora jelentősége lenne, de azért valamennyi van neki, leginkább nekem.
További ügyködéseim a Légypapíron. Jó éjszakát.

2010. december 12., vasárnap

Meghívó a Télapó utolsó ajándékosztása utáni karácsonyi sajtótájékoztatóra


A kép illusztráció
Helyszín:
Papp László Sportaréna, Budapest
Időpont: 2012. December 24. - közvetlenül az ajándékok globális szétosztása után, este GMT 20:12
Az esemény jellege: Nemzetközi sajtótájékoztató, amelyet egy jótékonysági KőKemény Kémények koncert követ, majd egy hajnalig tartó retro manóparty DJ Krampusszal.

A meghívottak listáján a nemzetközi írott, olvasott, hallgatott és nézett média legjelentősebb képviselőinek riporterei szerepelnek elsősorban, de számítani kell világvezetési szimbólumkra is.

Szervezés: 
Természetesen komoly technikai hátteret kell biztosítani Santának, ezért jelentős létszámú hangosító szakember is szükséges, valamint szinkrontolmácsok tömkelege. Mikulás összeszokott sarki brigáddal dolgozik, ezért a szervezőknek nem kell saját szakemberekről gondoskodnia, az övéiről annál inkább: egyszerű de kényelmes rénszarvasgondozó állomás kiépítését kell megoldani, és ideiglenes manószállókat kell építeni. Ennek érdekében módosításra kerül a környező infrastruktúra, ám az új közlekedési körülményekről idejében értesítjük a meghívottakat és a BKV-t.
A vendégek is szót kapnak majd, név szerint Stephen Hawking,
Mark Zuckerberg és Barack Obama.
Nem elhanyagolható a terrorveszély, ezért bátorkodtuk elfogadni az Amerikai Hadsereg nagylelkű segítségét.


A sajtó tájékoztatásának várható folyama:

    1.  
      Miss Santa 2012
    Könnyed és elhanyagolható felkonf. egy jelentéktelen, ám annál esztétikusabb fiatal hölgytől, aki a figyelem terjedelmét hivatott minimálisra szűkíteni Mikulás színpadra lépése előtt.
  1. Mikulás köszönti a világot először ólapp nyelven, sarkköri dialektussal, majd angolul.
  2. Mikulás megköszöni a jó gyerekeknek, hogy továbbra is szorgalmasan szegények; és a rosszaknak, hogy az ajándékkészítő manókat minden eddiginél hamarabb hazaküldhette.
  3. Beszédet mond a múltról, a jelenről és a jövőről, amit várhatóan Stephen Hawking kommentál egy mozdulatlan elméleti fizikus tömörségével. Obama elnök úr megköszöni mindkettejüknek a beszédet, majd tájékoztatja a hallgatóságot az esemény terrorfaktoráról.
  4. A pánikkeltés elkerülése végett beszéde második fele alatt Louis Armstrong What a Wonderful World című dalát sugározzák a tömegbe. Ideális időzítés lehet a lesből fókuszáló teleobjektívek számára, könnyedén rögzíthetik Mr. Obama arcrezdüléseit, fogazatát.
  5. A konferanszié hölgy újra feltűnik, hogy visszaadja a szót Mikulásnak. Ez alatt lehet kedvelni Mikulás állapotát.
  6. Mikulás kifejti véleményét a világvégéről, ezt követően lehet kérdezni. Aki mégis közben kérdez, azt műholdvezérléssel északifénynek látszó koncentrált ionsugárzással elnémítják.
  7. A kérdezők sorrendje előre meghatározott, és Mikulást semmilyen más módon sem szabad inzultálni. A tolakodó fotósokat mesterlövészek figyelmeztetik, egy alkalommal per fő.
  8. A teljes interjú nem tarthat tovább fél óránál, és nem kérdezhet rá Mikulás politikai nézeteire vagy sarkkörön túli nukleáris jellegű tevékenységeire. Magánéletének tulajdonjogát galaktikus alkotmány védi, celebritás mesterséges gerjesztése pedig azonnali exoplanetáris deportálást von maga után.
  9. A kérdések végét rénszarvaskürt jelzi. Az ez után feltett kérdés haladéktalanul visszakerül a kérdező szájába. Az újságíróknak Mark Zuckerberg köszöni meg a figyelmet, majd kézjelére monumentális méretű LIKE logót vetítenek az égre.
  10. Meglepetés: házipingvin tánc- és énekkar ad rövid műsort, ameddig Mikulásnak előkészítik az antigravitációs |TimeShifting| szuperszánt a rénszarvasokkal.

    Mikulás idomított házipingvinjei
  11. Közvetlenül a LIKE logóba történő berepülése után megkezdődhet a világvége betiltásáért szervezett könnyűzenei koncerta KőKemény Kémények közreműködésével.
A KőKemény Kémények

***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése