Zár az égbolt

2011. január 19-ével a Fűben alvás jobblétre szenderülésbe oldódott, és 19 hónap éberkóma után megszűnt aktívnak lenni. Ezt úgy írom le, mintha mekkora jelentősége lenne, de azért valamennyi van neki, leginkább nekem.
További ügyködéseim a Légypapíron. Jó éjszakát.

2010. december 19., vasárnap

Kontra Évzáró

Hihi, haha. Marketingfogás.
Miután mindenkit jól beijesztettem a búcsúdumámmal, még hatásosabbnak tűnik normálisan elmondani, hogy mi van, mi lesz. Az emelkedettségig lealacsonyodó elköszönő szöveg csak figyelemfelkeltés volt, sorry. De hatott, nem? :)
Tehát.

"Belső változás":
Az addig világos, gondolom, hogy megváltozik valakinek a látásmódja. Ez titeket nem érint annyira, hogy észrevegyetek bármi jelentős változást. Na, akkor ezt tisztáztuk.
Azért nem alkalmas már a Fűben alvás a közvetítésemre, mert túl nagy a káosz :)
Itt már minden van, ami bennem kavargott; a legkisebb hülyeségtől a legmélyebb kérdések felszínes kapargatásáig. Ez már így nem kell senkinek, ami azt illeti, nekem se. Ennek a korszaknak vége.
Új műsor:
Ez lehet a legijesztőbb x) Úgy döntöttem, hogy 2 fő irányvonalban határozom meg a kényszeres közlési vágyam leendő útját. Mivel újságírói hajlamaimat nemcsak ápolni kellene (hanem eltakarni is, mi?...), hanem fejleszteni is, az ügy érdekében létrehozok egy véleményműfajt is képviselő apró publikálási felületet: Légy|papír. Semmi komoly újságírós elvetemülés, ne tessék aggódni, csupán kisebb írói önkielégítések az ügy érdekében (lásd: ápolás-fejlesztés). Szösszenet, jegyzet, glossza, "egyperces"; főleg ezek a műfajok, de más jellegű kisebb cikkek is helyet kapnak. Visszafogott lesz, személyeskedéstől mentes, megígérem.
A másik blog később készül el, inkább már kutatói hajlamaimra támaszkodik majd, amik nincsenek...
Mélyebb kérdésekre keresek hosszabb választ, legyen az egy műalkotás eredete, célja és hatásai, egy eseménysorozat vagy egy pszichológiai búvártúra, adott lelki szituációra felépítve. Bármi, ami hosszabb eszmefuttatást igényel - én biztos, hogy igénylem, mert látnom kell leírva a folyamatot és az eredményt. Viszont másnak ez már lehet, hogy sok vagy teljesen közömbös. Itt kerül a képbe az új közönség is; és esetleges visszautasító működése vagy inkább közömbössége, érthető okokból. Ez inkább magamnak kell. De ez a blog: mélységéből kifolyólag ritkábban fog jelentkezni, nincs ám olyan sok időm és erőm kutakodni, mint azt hinnétek, és kevés dolog érdekel annyira, hogy magamnak széleskörűen feldolgozzam, nélkülözve a hétköznapi teendőket. Apropó, ennek a mondatnak a leírása közben jutott eszembe - ide fog kerülni a szakdolgozatom egy része is, amit majd folyamatosan pótolhatok és javíthatok =) Nájsz.
Van idő:
Ezt nem tudom, miért írtam le a búcsú előszeléhez, nincs hozzá sok köze. Látjátok? A Fűben szelleme még mindig kísért, ha itt vagyok. Kis csapongás, kis ködösítés... Nem baj, annak idején pontosan azért indítottam a pixelpihenőmet, hogy később rálátást kapjak egy új gondolkodást megelőző akkori gondolkodásomra. Ez szerintem mindenkinek fontos feladata lenne a maga módján. Enyém ez volt - jól sikerült.
Méltó búcsú:
Van még pár megíratlan, hamburgersült pogácsa a szegény ember tarsolyában, amelyek szépen illeszkednek az itteni stílushoz. Másrészről, egy-két fontos postot "lereagálok", egyben le is zárom a kérdéses témát, mert ha már itt nyitottam meg, nem illő és nem is célszerű csupán magamban lezárni. Tehát egy kis ideig még lehet pixelpihenni. A fűben alvás még egy hónapig, január 19-ig fog tartani, hogy pontosan 19 hónap után szünhessen meg az aktivitása. Másfél év, plusz egy hónap felmondási idő. Óh, nagy időnek tűnt, mert sok minden történt és változott.
Természetesen nem törlöm, nosztalgiázni még jó lesz, mint Tibi régi blogja. :)
Hát akkor. Várakozás van-e? Túrót. :) Maximum én várok magamra, amíg a nagyobbik blog beindul. A Légy|papír viszont készen áll a fogadásra. Nem egy szenzáció, de Facebook-kompatibilis, hiszen nyilvánosságnak is szánom. Használjátok ki, nem sértődöm meg, ha eljut az emberekhez :)
Én írok, Te engedd, hogy hassak - légy papír! ;)
Ott találkozunk.
Pá.

***

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése