Zár az égbolt

2011. január 19-ével a Fűben alvás jobblétre szenderülésbe oldódott, és 19 hónap éberkóma után megszűnt aktívnak lenni. Ezt úgy írom le, mintha mekkora jelentősége lenne, de azért valamennyi van neki, leginkább nekem.
További ügyködéseim a Légypapíron. Jó éjszakát.

2010. március 13., szombat

Instant közlemény

Elvtársak!
Le kell szögeznem, hogy nem haldoklom, nem tervezem, hogy haldokoljak, és a halál sem tervezi, hogy idejekorán beleszól az életembe. Utóbbi tele van örömmel és vigadalommal, csak épp nem ejtek róla túl sok szót. Majd annak is eljön az ideje, de általában a rossz élmények akarnak távozni az ujjaimon át... Ez van.
Ám időnként át szoktam változni indokolatlanul Julianus Baráttá, ne tessen aggódni, Vitelli barát. Üzenem Babi néninek, hogy jó a bauxitfőzelék. Okosan beleoktrojáltam annyi bölcsességet, hogy ne legyek "depis". Szó nincs arról, hogy az utolsókat rúgom, és kötélnek se látni a nyomát nyakamon. Még a fájdalom csillapítóimat is a lakótársaim fogyasztják el, esélyem sincs ráfanyalodni. Egészségem jól szolgál, lelkem relatíve kiegyensúlyozott, napozok, amennyit csak tudok. Egyre gyakrabban hiányzik a bor, a méz és a nő, de ezen kívül elégedett vagyok azzal, amim van.
Éljen a Kétfarkú Kutya Párt!

 // apropó MKKP: ejnye, Kovi! miket művelsz itt? Rongálod a marketingstruktúrát, meg terheled szegény sünöket is... //

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése